HR Project Coördinator

Werken bij Spraying Systems betekent werken bij de marktleider in sproeitechnologie.
Heb jij zin om je volledig onder te dompelen in verschillende HR topics?

Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren en zeer gemotiveerde

HR Project Coördinator

Als HR project coördinator coördineer en realiseer je verschillende projecten van a tot z binnen onze HR divisie.Dit alles met de bedoeling de lopende roadmap met projecten en processen op een efficiënte en effectieve manier af te werken en tijdig op te leveren. Daarbij werk je nauw samen met de HR en onze IT-afdeling.

 

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
 Support bieden en instaan voor de digitalisering van HR in samenwerking met de HR Coordinator
 Betrokken bij de rekrutering en on- en off boarding van werknemers
• Actieve rol bij het opzetten van ons opleidingsplan
Advies verlenen bij het opstellen en bijsturen van de HR-roadmap, alsook adviseren en ondersteunen van de betrokken stakeholders
SPOC zijn voor de projectafdeling bij issues rond de roadmap en de proces- en projectwerking binnen HR
Verbeterideeën initiëren en nadenken over optimalisaties. Daarbij laat je je inspireren door de ontwikkelingen en innovaties uit het vakgebied

Gevraagde vaardigheden en kwalificaties:
• Je hebt minstens een bachelor diploma binnen een gerelateerd veld of gelijk door ervaring
• Je bent vertrouwd met de concepten van projectmethodologie. Daarnaast heb je kennis van HR in de brede zin
• Je bent een communicatieve teamspeler en bent administratief en digitaal sterk. Deadlines zijn voor jou een extra drijfveer.
• Goede computer/digitale skills (MC Office, Excel, …)
• Je bent punctueel, flexibel, stressbestendig en werkt met zin voor verantwoordelijkheid
• Uitstekende probleemoplossende, analytische en organiserende vaardigheden
• Vlotheid (schriftelijk & mondeling) in het Engels en Nederlands is verplicht

Als deze uitdaging jou aanspreekt en hou je van een no-nonsense werkomgeving, stuur dan jouw cv en motivatiebrief (eventueel met salarisverwachting) naar [email protected]

Benefits:
Vanzelfsprekend krijg je, naast een contract voor onbepaalde duur, ook een aantrekkelijk salaris passend bij je kennis, kunde & verantwoordelijkheden. Verder ontvang je maaltijdcheques, een uitgebreid verzekeringsprogramma (voor het gehele gezin), laptop, iPhone, internetvergoeding en een gul bonussysteem gebaseerd op de bedrijfsopbrengsten.
We werken met een flexibel 40 uren-rooster en er zijn 12 ADV dagen voorzien.

Ons bedrijf
Ons lokaal team is werkzaam in een hightech productie op het gebied van Onderzoek & Ontwikkeling, project engineering en productie (AutoJet) of op het gebied van Global IT, European Finance en Human Resources (Spraying Systems Europe). Het Europese team werkt samen met ongeveer 20 landen.

Moederbedrijf Spraying Systems Co is de wereldleider op het gebied van sproeitechnologieën. Met 12 productiesites in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië kunnen wij onze klanten overal ter wereld snel leveren. Spraying Systems heeft de juiste sproeikop voor alle toepassingen, met nozzles in duizenden maten, honderden configuraties en tientallen materialen. Onze innovatieve spuitkoppen zijn ontworpen om de efficiëntie te verbeteren - van snel verwisselbare nozzles waarvoor geen gereedschap nodig is om ze te installeren tot antikogel spuitkoppen die de verwerkingscapaciteit verhogen. Onze interne sproeifabricage-experts ontwerpen en fabriceren aangepaste lansen, verdeelstukken en douchekoppen. Aangepaste oplossingen kunnen de spuitprestaties optimaliseren, de productkwaliteit verbeteren, de systeeminstallatie vereenvoudigen en fysieke wijzigingen in bestaande werkzaamheden tot een minimum beperken. Kies uit toepassingen in elke industrie.

 

Together, we can make every drop count!